Усик і Візерспун дали останні коментарі перед боєм

12 жовтня 16:32

Боксери готові до поєдинку.

 

Українець Олександр Усик (16-0, 12 КО) і американець Чазз Візерспун (38-3, 29 КО) поділилися останніми коментарями перед очним боєм.

"Я давно не з'являвся в рингу і я буду дуже мотивованим. Я багато працював в залі і вже скучив за рингом, це найбільша мотивація в моєму житті. Деякі говорили, що Спонг – слабкий суперник. Він повноцінний супертяж, у нього немає поразок. Якщо хтось думає, що я б'юся зі слабкими супротивниками, то нехай вийде проти нього на ринг. Якщо ми говоримо про Візерспуна, то підготувався до нього, наче це найважливіший поєдинок", - взяв слово Усик.

"Я не той, хто буде вести себе як ідіот і говорити божевільні речі. Я можу влаштувати чудове видовище і здатен наробити шуму. Я не боюся, і готовий битися. Я більше антропометрическі за Усика і буду це використовувати", - поділився очікуваннями Візерспун.

Поєдинок Усик – Візерспун пройде на Wintrust Arena в Чикаго і стане дебютним для українця в суперважкій вазі. За київським часом Олександр вийде на ринг рано-вранці 13-го жовтня.

Раніше стало відомо про те, що Усик виявився набагато легше суперника на зважуванні.