"Українським отаманам" з січня не платять зарплату

27 вересня 19:30

У боксерської команди виникли серйозні проблеми з фінансуванням.

 

"Українським отаманам" з січня не платять зарплату. Про це розповів один з ветеранів команди Микола Буценко, заявивши, що мовчати вже немає сил.

"Я, як і всі інші боксери і тренери клубу, просто вже не можемо мовчати. Ми не отримуємо зарплату з січня! І не отримали призові за жоден з боїв, які провели в минулому сезоні. Здається, що ми більше не побачимо те, на що ми погоджувалися і що відпрацювали в складних умовах... Тільки такі думки у нас виникають останнім часом.

Я хочу спробувати донести до власників команди нашу позицію. Ми не футболісти, не заробляємо великих грошей. У багатьох з нас немає резерву, за який можна прожити тривалий час, чекаючи. У хлопців виникає маса серйозних проблем, ми лікувалися і відновлювалися після сезону за свої кошти. Ми навіть не претендуємо на якісь виплати в міжсезоння. Всі хлопці завжди ставилися з розумінням і були вдячні за те, що такий проект фінансується в складні часи. Але ми виконали свою частину зобов'язань, і вже довго нам розповідають що завгодно, але не виконують навіть самий мінімум з обіцяного", - наводить слова Буценка XSport.ua.

За словами боксера, спонсор команди не виконує своїх обіцянок: "З минулого сезону до фінансування команди долучився один впливовий чоловік, який очолював одну з областей України, дав обіцянки, але з виконанням не склалося. Я вважаю це неповагою до мого виду спорту. Мовчали довго, час йшов, і через бездіяльність під великою загрозою виявилася участь клубу в наступному сезоні. Бажаю, щоб все ж мій клич дійшов до адресата, і, як справжній чоловік, він підтвердив свої слова відповідними діями найближчим часом".

Читайте також: Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

Нагадаємо, у попередньому сезоні WSB "Українські отамани" не змогли вийти в плей-офф, посівши у своїй групі четверте місце. У новому сезоні українські боксери мають зустрітися з кубинцями, алжирцями і китайцями.