Українець Шелестюк нокаутував мексиканця і захистив два титули

21 травня 11:41

Український боксер продовжує зберігати статус непереможного.

 

Вчора, 20 травня, в американському Онтаріо відбувся вечір боксу, в рамках якого український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк переміг мексиканця Еріка Мартінеса і зумів захистити пояси інтерконтинентального чемпіона за версією WBA та чемпіона WBO NABO.

Шелестюк заволодів перевагою з самого початку поєдинку, зумівши добитися позитивного результату вже в третьому раунді - Мартінес був відправлений у нокаут. Варто відзначити, що це вже 14-та перемога українця на професійному рингу. Варто відзначити, що спочатку поєдинок був запланований на 16 квітня, однак у підсумку організатори вирішили перенести захід, а сам Шелестюк пообіцяв уболівальникам "яскраву перемогу нокаутом".

Варто відзначити, що Шелестюк є бронзовим призером Олімпіади в Лондоні і чемпіоном світу 2011 року, а дебют українця на професійному рівні відбувся у 2013-му році. При цьому всі свої бої напівсередньоваговик провів у США.

Читайте також: Ломаченко проведе бій за чемпіонський пояс з Мартінесом

Нагадаємо, свої два титули Шелестюк виграв у Лас-Вегасі 6 листопада минулого року, зумівши здолати одноголосним рішенням суддів росіянина Асланбека Козаева.