УЄФА продовжила термін сплати за квитки на Євро -2012

23 травня 07:27

Всі питання щодо сплати за квитки має бути вирішено до 31 травня 2011-го. Про це заявив директор Міжнародного Олімпійського комітету (МОК) Маркіян Лубківський.

 

Враховуючи технічні нюанси і збої в роботі електронної пошти, УЄФА дає можливість розрахуватися за кілька спроб - мінімум 4. Тому термін оплати і картою, і банківським переказом, було продовжено до 25 травня

«УЄФА аналізує ситуацію. Ми надаємо свою інформацію, вони дивляться, як працює клієнтський сервіс послуг щодо квитків. Якщо є збої - продовжується термін, щоб можна було ліквідувати всі недоліки», - пояснив він.

За словами директора турніру, в УЄФА задоволені ходом квиткової кампанії. «Незважаючи на те, що процес складний, але він є оптимальним, оскільки закриває шлях для зловживань і маніпуляцій квитками», - зазначив він.

Нагадаємо, уболівальникам, які не встигли замовити квитки на матчі Євро-2012, надано додатковий шанс отримати їх за квотою своїх національних асоціацій.

28 лютого закінчився перший етап «квиткової компанії» з реєстрації заявок для придбання квитків на Євро-2012.

31 березня закінчився продаж квитків.

Процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для жителів приймаючих міст. Для них виділено квоту 2000 квитків на кожен матч - тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Всі інші жителі приймаючих міст, які зареєструвалися, але не отримали квоти, візьмуть участь у спільній лотереї УЄФА.

Квитки будуть доступні у трьох цінових категоріях. Їх вартість коливається від 300 до 6000 гривень.