У збірної України рівна група на Євро-2020 - Шевченко

01 грудня 11:41

Тренер відзначив клас збірної Нідерландів.

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував жеребкування Євро-2020.

"Вважаю, що у нас рівна група. Думаю, було б гірше, якби попалася Португалія. Розуміємо, що вони діючі чемпіони Європи, Ліги націй, проти них ми грали, це дуже серйозний суперник. Не хотілося потрапити з ними в одну групу. Думаю, баланс у нас в групі є.

Дуже важкий перший матч, відразу ж на виїзді грати в Амстердамі проти Голландії. Це дуже важкий початок. Хто буде краще в плей-офф Ліги націй, той і потрапить до нас у групу. Щось очікувати, з ким краще грати та інше, думаю, немає сенсу. Треба готуватися до найкращої команди.

Про Австрію ми дуже мало знаємо, ніколи з ними не грали. По-моєму, останній раз зустрічалися в Австрії у товариському матчі під час підготовки до Євро-2012, якщо не помиляюся. Дуже мало інформації, але вивчимо, добре підготуємося.

Нам важливо не втратити гравців, щоб хлопці були в хорошій формі. Сплануємо нашу підготовку. Звичайно, чекаємо на підтримку наших уболівальників. Прекрасно розуміємо, що основні матчі будуть в Бухаресті та Амстердамі. Дуже важлива підтримка, прошу вболівальників приїхати та підтримати команду", - заявив Шевченко.

Україна зіграє у групі C з Німеччиною та Австрією.

Раніше повідомлялося про те, що став відомий розклад збірної України на Євро-2020.