У "Шахтарі" раді уникнути зустрічі з "Ліверпулем" і "Боруссією"

18 березня 18:23

Представники донецького клубу прокоментували результат жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи.

 

Сьогодні, 18 березня, відбулося жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи, за підсумками якого наступним соперниом "гірників" стала португальська "Брага".

"Чи задоволені ми? Скажімо так, добре що нам не попався "Ліверпуль" або дортмундська "Боруссія". На даному етапі нам потрібно підійти до ігор з максимальною концентрацією. Сьогодні "Брага" - це дуже серйозний колектив, не дарма ж вони вчора розгромили "Фенербахче" з рахунком 4:1. З Луческу ще не спілкувався, жеребкування поки не обговорювали", - сказав генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін.

"Амбіції? Наші цілі завжди найвищі. Завдання - потрапити у фінал Ліги Європи і виграти там. Сподіваюся фортуна буде на нашому боці. В такий складний для нашої країни час уболівальникам потрібен свіжий ковток, щоб вони бачили, що в кінці тунелю є світло. Ми граємо для них".

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький відзначив схожість стилю гри з португальцями і зізнався, що очікував такий жереб:

"Було передчуття, що попадеться "Брага". Навіть посперечався з Васею Кобіним, який ставив на "Ліверпуль". Хоча, за великим рахунком, не має значення, хто суперник. Якщо ми хочемо дійти до фіналу і там перемогти, потрібно дивитися на свою гру".

"Шахтар" змінюється кожен рік, зараз у нас більш молодий склад, в команді багато вихованців академії. Португальці роблять ставку на техніку. Ми теж, але у нас є і техніка, і бійцівські якості".

Нагадаємо, в 1/8 фіналу Ліги Європи "Шахтар" двічі обіграв бельгійський "Андерлехт" (3:1 і 1:0).