У команді Дженнінгса обіцяють змусити "старого" Володимира Кличка працювати у ринзі

16 лютого 19:42

В майбутньому бою 25 квітня небитий американець Браянт Дженнінгс хоче воспользоться тим, що українському чемпіону майже 39, і він не зможе витримати молодого напору.

 

В команді американського боксера Браянта Дженнінгса за два місяці до зустрічі з українцем Володимиром Кличком вже розробили тактику протистояння досвідченому чемпіону.

Промоутер американця Гері Шоу збирається скористатися тим, що українцю незабаром виповниться 39 років і він не зможе гідно протистояти молодому і агресивного суперника. У будь-якому випадку, як і всі опоненти Кличко, Дженнінгс спробує нав'язати йому свою тактику.

"Не думаю, що Кличко вдасться боксувати проти Дженнінгса за звичним сценарієм - викидати мінімум ударів, після чого йти в клінч і лягати на суперника всією вагою. Ми примусимо його працювати протягом усього бою, всі три хвилини в кожному раунді. І в цьому наша сила", - цитує Шоу BoxingScene.com.

"У своїй кар'єрі я бачив чимало, спостерігав за багатьма боксерами, і ось що я можу сказати: ти не знаєш, коли тебе наздожене старість. Але коли цей момент настає. А я вже помітив кілька сивих волосин на голові у Володимира", - говорить промоутер.

Шоу додав, що Кличко має перевагу в зрості над Дженнінгсом, але це, на його погляд, компенсується розмахом рук у його підопічного.

Нагадаємо, що Дженнінгс, в активі якого рахунку 19 перемог у 19 матчах (10 нокаутом), зустрінеться з Кличком 25 квітня в Нью-Йорку в "Медісон Сквер Гардені".

Читайте також: "Українські Отамани" здобули нелегку перемогу в Алжирі

10 лютого в інтерв'ю BoxingScene Володимир Кличко повідомив, що найближчим часом він готовий зустрітися з ще одним небитих американським боксером Деонтеєм Вайлдером. За словами українця, об'єднання поясом WBC, яким володіє американець, з його чотирма титулами - логічна розв'язка.