У Бразилії в результаті пожежі на базі футбольного клубу загинули десять людей

08 лютого 13:45

Займання сталося в гуртожитку.

 

Сьогодні, 8 лютого, в західній частині бразильського Ріо-де-Жанейро в результаті пожежі в тренувальному центрі футбольного клубу "Фламенго" загинуло не менше десяти людей, ще троє постраждали. Про це повідомляють світові агентства Reuters і Associated Press.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що пожежа сталася в гуртожитку, де сплять гравці молодіжного складу бразильського клубу, а пожежники розповіли про те, що жертви ще не опізнані.

Серед них двоє молодих гравців, чотири співробітника бази і чотири офіційних представника. Причини займання на даний момент невідомі.

"Фламенго" є одним з провідних футбольних клубів Бразилії, який за свою історію встиг виховати таких талантів, як Зіко, Леонардо і багатьох інших молодих місцевих талантів.

Нагадаємо, у 2016 році у Колумбії розбився літак з гравцями бразильського футбольного клубу "Шапекоенсе", в якому загинула 71 людина.

Літак розбився в районі міста Ла-Уньон в колумбійському департаменті Антьокія. На борту знаходився майже повний склад "Шапекоенсе", який летів на фінал південноамериканського кубка.

Раніше повідомлялося про те, що нападник, яким цікавилося "Динамо", визнаний мертвим.