Тренер "Шахтаря" Каштру дав поради щодо профілактики коронавіруса

18 березня 17:25

Наставник донеччан переживає за ситуацію з вірусом.

 

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру виступив із зверненням до вболівальників щодо ситуації з пандемією коронавіруса.

"Можливо, багато хто ще не знає про надзвичайну ситуацію, яку переживає людство. І це нормально. Життя часто поглинає нас так, що ми зосереджуємося лише на собі і найближчому оточенні. Настав час захистити себе та інших, захистити світ. Не забувайте носити маски і рукавички, тримайтеся на безпечній дистанції один від одного, частіше мийте руки, уникайте дотиків особи. По можливості, залишайтеся вдома. Захищаючи себе, ви захищаєте весь світ.

У моїй країні все почалося з легкої форми. Сьогодні там соціальна ситуація відчаю. Бажаю вам залишатися в безпеці. Передаю найкращі побажання з повагою і захопленням усім працівникам сфери охорони здоров'я, які дають нам надію, що світ знову стане нашим. Зараз він належить COVID-19. Сподіваємося врятувати його спільними зусиллями", - сказав Каштру.

Нагадаємо, вчора, 17 березня, у зв'язку з пандемією коронавіруса в Україні на невизначений термін були припинені всі футбольні змагання.

Після 23-х турів УПЛ в таблиці впевнено лідирує "Шахтар", слідом за яким йдуть "Зоря" і "Динамо".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" і "Шахтар" відправили гравців на карантин.