Тренер "Іллічівця" розповів, як команда буде виходити з кадрової кризи

26 вересня 13:55

Маріупольська команда втратила порівняно з минулим сезоном більше 15 футболістів. При цьому команду поповнив лише двоє виконавців.

 

Тренер "Іллічівця" Микола Павлов розповів, як команда буде виходити з кадрового кризи, яка вразила маріупольців ще в кінці сезону-2014/15.

За словами досвідченого фахівця, у ситуації, що склалась, він збирається використовувати в іграх Прем'єр-ліги молодих вихованців.

"Поки що обходимося своїми резервами. Доводиться залучати до основній обоймі молодь", - розповів Павлов.

Тренер розповів, що в 2014 році команду покинуло у загальній складності 18 футболістів, а колектив поповнився лише двома виконавцями - захисником Олександром Аксьоновим і хавбеком Сергієм Гринем. При цьому семеро гравців пішло з "Іллічівця" протягом останніх двох тижнів.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Прем'єр-ліги "Іллічівець" ще жодного разу не виграв, займаючи після семи турів останнє місце з двома набраними очками. Втім, слід додати, що маріупольці зіграють у 1/8 фіналу Кубка України проти полтавської "Ворскли". Перший матч протистояння відбудеться 27 вересня в 14:00

Раніше повідомлялося, що "Іллічівець" переїхав із Маріуполя в Дніпропетровськ, де проводить тренування і домашні матчі на стадіоні "Метеор". !zn