Степаненко вважає, що "Шахтар" може виграти Лігу Європи

09 листопада 18:16

Півзахисник "гірників" поділився думкою про перспективи команди в єврокубковому сезоні.

 

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко вважає, що "гірникам" під силу виграти Лігу Європи в цьому сезоні.

"Будь-яка команда може виграти Лігу Європи або Лігу чемпіонів не зірковим складом, тільки за рахунок того, що в цьому сезоні у команди добре йде гра. Звичайно, "Шахтар" може виграти Лігу Європи!

У нас підібрані футболісти хорошого рівня, і команда показує видовищний футбол. Зараз забиваємо достатню кількість м'ячів і в обороні намагаємося грати надійно. У сукупності це свідчить про те, що у нас є шанси виграти Лігу Європи. У кожного футболіста є мрія виграти європейський трофей, але для цього потрібно дуже багато працювати", - сказав Степаненко.

Також півзахисник прокоментував сенсаційний виліт "Шахтаря" з кваліфікації Ліги чемпіонів: "Мені здається, що поразка від "Янг Бойз" - це безглузда випадковість. Ми дуже серйозно працювали і готувалися до цієї команди. На виїзді ми створили моментів вісім, і доходило до смішного, коли м'яч не залітав у ворота із самих забійних позицій. Так, для нас це був справжній запотиличник, але якщо подивитися на гру, то видно, що нам не вистачало забитого м'яча, який би надав впевненості, і тоді перемогу ми б точно не упустили. Так, припустилися помилок в обороні, але немає жодної команди, яка їх не робить за 90 хвилин гри".

Нагадаємо, на груповому етапі Лізі Європи "Шахтар" здобув чотири перемоги в чотирьох матчах і достроково гарантував собі перше місце в групі.