Стали відомі плани підготовки збірної України до матчів Ліги націй

11 серпня 10:17

Поєдинки пройдуть восени.

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко збере національну команду в столиці, де 2-5 вересня відбудеться перший у цьому сезоні навчально-тренувальний збір, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Головна команда країни поселиться в готелі "Алфавіт", а відкрите тренування заплановано на 4 вересня, о 18:00 на НСК "Олімпійський". Поспілкуватися ж з коучем "жовто-синіх" представники ЗМІ зможуть в конференц-залі арени перед тренуванням команди.

А вже 5 вересня збірна вирушить у чеське Брно, звідки на автобусі вже прибудуть до Угертске-Градіштє, де і зустрінуться пізніше зі збірною Чехії в рамках Ліги націй УЄФА. Передматчеве тренування української збірної відбудеться в день матчу з чехами на стадіоні імені Мирослава Валенті (старт – о 19:00 за центрально-європейським часом, перші 15 хвилин зможуть вільно відвідати представники ЗМІ). За 30 хвилин до тренування Шевченко проведе прес-конференцію у конференц-залі стадіону.

Вже на наступний день, 6 вересня, о 21:45 за київським часом, на восьмитисячної арені, наша збірна проведе гру зі збірною Чехії. Після гри футболісти переночують у місцевому готелі і 7 вересня в 11:30 вилетять з Брно у Львів, де поселяться в "Гранд-Готелі".

8 вересня в 16:30 головний тренер разом з одним з гравців "жовто-синіх" поспілкується з пресою, а вже о 17:00 команда проведе передматчеве тренування на "Арені Львів", з якої перші 15 хвилин, вже традиційно, дозволять знімати.

І, нарешті, 9 вересня, о 16:00 запланована перша домашня гра збірної України проти Словаччини. Матч, нагадаємо, відбудеться без глядачів через дискваліфікацію від УЄФА. Правда почути підтримку українських вболівальників наша команда все ж зможе, оскільки біля стадіону буде споруджена фан-зона.

Нагадаємо, збірна України потрапила в групу 1 другого дивізіону, де її суперниками стали збірні Чехії і Словаччини.

Матчі групового етапу пройдуть восени 2018 року. Передбачено 6 вікон: у вересні (6-8, 9-11), жовтні (11-13, 14-16) і листопаді (15-17,18-20).

Раніше Андрій Шевченко поділився думкою про суперників збірної України по Лізі націй.