Срна оголосив про завершення кар'єри футболіста

21 червня 16:05

Хорват зосередиться на тренерстві.

 

Колишній захисник донецького "Шахтаря" та італійського "Кальярі" Даріо Срна на прес-конференції у Києві оголосив про завершення кар'єри.

"В Італії "Кальярі" запропонував новий контракт ще наприкінці минулого року. Але я відчув у собі сили повернутися у "Шахтар". Довго відкладав це рішення, поки не подзвонив директор. Ще подумав – краще буду працювати у "Шахтарі", ніж грати в "Кальярі". Функції? Тільки два дні тут. Головна мета – домогтися перемог у Суперкубку і на старті УПЛ", – сказав Срна.

Даріо виступав у складі донеччан з 2003 по 2018 рік і встановив абсолютний рекорд клубу за кількістю ігор. За 15 років в "Шахтарі" Срна провів 536 матчів і забив 49 голів, вигравши з командою 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 чемпіонських титулів, 7 Кубків і 8 Суперкубків України.

Останній матч за "Шахтар" Срна провів 13 вересня 2017 року. Далі була дискваліфікація хорвата за допінг на 18 місяців, яка раніше підійшла до кінця. Пізніше хорват перейшов в "Кальярі", де відіграв один сезон.

Вчора, 20 червня, стало відомо про те, що Срна повернувся в Шахтар" і увійшов до тренерського штабу нового наставника донеччан Луїша Каштру.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" заблокував трансфер лідера команди в Бразилії.