Швайнштайгер завершив кар'єру у збірній Німеччини

29 липня 18:11

Найтитулованіший німецький футболіст більше не одягне футболку національної команди.

 

Півзахисник збірної Німеччини і "Манчестер Юнайтед" Бастіан Швайнштайгер оголосив про завершення кар'єри в національній команді. Про рішення футболіста повідомляє офіційний акаунт німецької збірної в Facebook.

"Після 120 матчів Бастіан Швайнштайгер завершує кар'єру в національній збірній Німеччини. Дякуємо за незабутні спогади, Басті!", - йдеться в повідомленні.

"Я обговорив своє майбутнє у збірній з головним тренером Йоахімом Льовом і прийняв рішення завершити виступ на міжнародному рівні. Пора дати дорогу молодим, а я сконцентруюся на грі в клубі. Дякую за все шанувальникам, команді, тренерам та німецькому футбольному союзу", - написав Швайнштайгер у своєму "Твіттері".

31-річний Швайнштайгер виступав за збірну Німеччини з 2004 року і забив 24 голи в 120 поєдинках. За цей час півзахисник став четвертим в історії німецької збірної за кількістю проведених матчів.

Швайнштайгер є найбільш титулованим німецьким футболістом в історії. Разом зі збірною він перемагав на чемпіонаті світу 2014 року, а також двічі ставав бронзовим призером чемпіонатів світу (2006, 2010), срібним (2008) і бронзовим (2012, 2016) призером чемпіонатів Європи.

Нагадаємо, на Євро-2016 збірна Німеччини зі Швайнштайгером у складі програла Франції у півфіналі.