Шевченко допоміг тренеру збірної Росії Черчесову у підготовці до ЧС-2018

12 липня 17:12

Українець допоміг колезі порадою.

 

Головний тренер збірної Росії Станіслав Черчесов зізнався, що розмовляв з українським колегою Андрієм Шевченком перед грою чемпіонату світу проти Саудівської Аравії (5:0). Черчесов повідомив про те, що питав у Шевченка поради, адже Україна порівняно недавно проводила спаринг проти саудівців (1:1).

"Хотів би подякувати Андрія Шевченка, який допоміг нам порадою. Збірна України грала товариський матч із Саудівською Аравією, ми потім зателефонували, і він розповів мені деякі нюанси дій аравійців, які нам дуже знадобились при підготовці до матчу", - цитує тренера "Спорт-Експрес".

Нагадаємо, збірна Росії на домашньому чемпіонаті світу дісталася до чвертьфіналу, де лише в серії пенальті поступилася Хорватії (2:2, пен. 3:4).

Зазначимо, що збірна України не зуміла пробитися на світову першість, посівши третє місце у своїй відбірній групі і не потрапивши навіть в стикові поєдинки, поступившись місцем у фінальній частині турніру Ісландії та Хорватії.

Чемпіонат світу з футболу проходить в Росії з 14 червня до 15 липня 2018 року. Матчі приймають Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

ЧС-2018: турнірна сітка, розклад і результати матчів плей-офф.