Шевченко пройде тренерську стажування в УЄФА

30 вересня 13:30

В швейцарський Ньон на тренерську стажування вирушило одразу кілька перспективних українських спеціалістів, які ще кілька років тому задавали тон на футбольних полях.

 

Андрій Шевченко пройде тренерську стажування в одному з навчальних центів УЄФА.

Один з кращих українських футболістів всіх часів у день свого 38-річчя відправився в швейцарський Ньон разом з низкою фахівців, з якими йому доводилося не раз зустрічатися на футбольному полі. Починаючи з 30 вересня протягом трьох днів майбутні тренери пройдуть стажування, щоб незабаром отримати диплом УЄФА категорії Pro.

Крім Шевченка отримувати нові знання будуть двоє наставників клубів української Прем'єр-ліги - полтавської "Ворскли" Василь Сачко та львівських "Карпат" - Ігор Йовічевіч. Також в Ньон вирушили і екс-партнери Шеви у "Динамо" - Дмитро Михайленко, який входить в тренерський штаб "Дніпра" і Сергій Федоров, який в даний час працює під починанням Сергія Реброва.

Нагадаємо, Шевченко після закінчення кар'єри гравця виявив бажання стати на тренескую стезю. Зокрема він закінчив спеціальні курси при Федерації футболу України.

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко відзначився голом у Матчі пам'яті Валентина Белькевича, Андрія Баля та Андрія Гусіна, який відбувся 28 вересня в Києві. !zn