"Шахтар" підписав гравця збірної Бразилії U-20 – ЗМІ

21 грудня 11:07

Донеччани поповнилися черговим молодим талантом.

 

Донецький "Шахтар" підписав атакуючого півзахисника португальського "Ешторіла" Маркоса Антоніо, стверджує A Bola Brasil.

Угода з 18-річним футболістом розрахована на 5 років, інші деталі угоди не розголошуються. Донецький клуб зміг виграти боротьбу за талановитого футболіста у "Спортінга", "Порту" та "Бенфіки".

Хавбек є вихованцем "Атлетіко Паранаенсе", за "Ешторіл" в поточному сезоні зіграв 4 матчі.

Паулу Фонсека ще не вирішив, залишити Маркоса в Португалії до літа або взяти на зимові збори з командою, а там подивитися на те, чи готовий він зараз боротися за місце в основному складі.

Раніше Маркос Антоніо регулярно виступав за збірну Бразилії U-17 (16 матчів, 2 голи), де був основним гравцем на чемпіонаті світу та чемпіонаті Південної Америки.

Відзначимо, що зараз Маркос Антоніо в складі збірної Бразилії U-20 разом з Маркіньосом Сіпріано готується до чемпіонату Південної Америки, який стартує в січні.

Нагадаємо, після 18-ти турів української Прем'єр-ліги "Шахтар" лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи "Динамо" на сім очок. Навесні в 1/16 Ліги Європи донецький клуб зустрінеться з німецьким "Айнтрахтом".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" може придбати захисника "Олександрії".