"Шахтар" оголосив про трансфер бразильця Тете

28 лютого 16:22

Черговий бразилець став футболістом донеччан.

 

Сьогодні, 28 лютого, "Шахтар" оголосив про підписання бразильського футболіста "Греміо" Тете. З футболістом підписано контракт терміном на п'ять років.

Тете є вихованцем "Греміо". Виступав за юнацькі та молодіжні склади клубу. У 2019 році зі збірною Бразилії U-20 взяв участь у чемпіонаті Південної Америки в Чилі (7 матчів).

"Ми придбали Тете за 15 мільйонів євро. 10 мільйонів, отримані від продажу Ракицького, плюс додали частину від трансферу Фреда – і інвестували у придбання молодого талановитого футболіста. Віримо, що це наше майбутнє, що Тете виросте у велику зірку. Що стосується клаусули або відступних, то на сьогоднішній день ми встановили рекордну для нас суму – 150 мільйонів євро.

Ми на порозі формування нового "Шахтаря". Впевнений, що через два роки Тете буде блищати. Природно, ми повинні розуміти і ставитися поблажливо до молодих хлопців: у 19 років складно прийти і все для себе відкрити. Потрібен певний час. Однозначно будуть помилки, але важливо мати терпіння. Ми впевнені в майбутньому Тете. Будемо працювати!" - прокоментував трансфер генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

На даний момент "Шахтар" лідирує у турнірній таблиці УПЛ, маючи в своєму активі 48 очок після 19 турів, випереджаючи "Динамо" на 7 пунктів.

Раніше "Шахтар" оголосив про підписання Маркоса Антоніо.