"Шахтар" домінував у матчі з "Ромою" - Фонсека

14 березня 10:13

Португальський тренер привітав римлян з перемогою.

 

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував поразку своєї команди в матчі проти "Роми" (0:1) в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Італійці забили один м'яч зусиллями Едіна Джеко, в результаті чого пройшли в наступну стадію турніру за рахунок голу на виїзді, так як гра в Харкові завершилася на користь "гірників" - 2:1.

"По-перше, хотілося б привітати "Рому" і побажати їй удачі в наступному раунді. Не можу судити по одній грі, але скажу, що "Рома" максимально використала свій єдиний момент. "Шахтар" домінував і постійно знаходився в районі штрафного майданчика римлян, навіть граючи вдесятьох.

Джеко - ключовий гравець "Роми", який і забив переможний м'яч. Вони не створили багато моментів, а ми володіли м'ячем і в основному перебували на чужій половині поля. Якщо б ми краще реалізовували свої моменти в домашньому матчі, то зараз раділи б виходу в чвертьфінал", - Фонсека заявив на прес-конференції.

Також тренер повідомив про те, що в кінці сезону команду покине бразильський півзахисник Бернард, тому донеччани займаються пошуком заміни своєму лідерові.

"Рома" – "Шахтар": ключові моменти матчу.