Результатом і грою з Литвою повністю задоволений – Шевченко

08 вересня 11:25

Тренер знаходиться в хорошому настрої після спокійної перемоги.

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Литвою (3:0) в матчі 5-го туру відбору на Євро-2020.

"Результатом задоволений, грою в цілому - теж. Задоволений якістю, контролем м'яча. Було кілька помилок, особливо на початку, яких би хотілося уникати. Але це футбол, і я думаю, поле не зовсім давало можливості зіграти більш впевнено. Звикати до цього поля - потрібно трішки часу, а так результат відмінний і гра була хорошою.

За рахунок розуміння своєї важкої роботи приходимо до такого результату. Сказав перед цією грою, що мені подобається ставлення футболістів, коли вони приїжджають. Та уважність на тренуваннях, як вони відносяться до дрібниць. Це дуже важливо, коли футболісти приділяють таку увагу - завжди буде певний прогрес, задоволений ним", - сказав Шевченко в ефірі ТК "Футбол 1/2".

Таким чином, після п'яти зіграних поєдинків збірна України продовжує лідирувати в відбірній групі Євро-2020, маючи в своєму активі 13 очок.

Підопічні Шевченка двічі обіграли Люксембург (2:1 і 1:0), розгромили Сербію (5:0), зіграли на виїзді внічию з Португалією (0:0), а також виявилися сильнішими за Литву.

Литва – Україна 0:3: ключові моменти матчу, відео голів.