Промоутер Усика виключив можливість бою українця проти росіянина Лебедєва

08 вересня 17:00

Бій росіянина і українця не відбудеться.

 

Британський промоутер Едді Хірн розповів про найближчі плани Олександра Усика.

"Найближчий бій Усик, ймовірно, проведе в листопаді з Тоні Беллью. Беллью незалежно від результату бою, закінчить кар'єру. Усик після перемоги, ймовірно, перейде в суперважку вагу. Це його плани, для реалізації яких ми підписали контракт.

Усик хоче стати чемпіоном у суперважкій вазі, а поєдинок з Беллью - його остання зупинка перед зміною категорії. На мій погляд, якщо не буде бою з Беллью, то Усик негайно перейде в супертяжі і точно не буде зустрічатися з Денисом Лебедєвим, чого хоче WBA", - заявив Хірн.

Нагадаємо, що нещодавно WBA зобов'язала українського боксера Олександра Усика провести захист свого чемпіонського пояса проти Лебедєва. Сам росіянин вже висловив готовність до цього поєдинку, і навіть згоден провести його в Україні.

Вчора, 7 вересня, Денис Лебедєв без проблем розібрався з турком Хизні Алтункая у своєму першому поєдинку після річної паузи. Російський боксер завершив рейтинговий бій, що пройшов в Челябінську, нокаутом у третьому раунді.

Олександр Усик 21 липня у фіналі Світової суперсерії боксу (WBSS) здобув перемогу над росіянином Муратом Гассієвим і став володарем чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF і WBC.

У серпні британський боксер суперважкої ваги Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заявив про домовленість з командою українця Олександра Усика про бій.

Раніше повідомлялося про те, що бій Усик – Беллью, швидше за все, пройде 10 листопада в Лондоні.