Промоутер назвав можливих суперників Ломаченка

17 квiтня 19:32

В українського боксера є три варіанти.

 

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум зізнався, що зараз розглядає три можливих варіанти наступного бою чемпіона світу за версією WBA, WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО). Слова Арума призводить FightHub.

"Є три людини. Можливий Річард Коммі, Майкі Гарсія, якщо він спуститься назад в легку вагу, а якщо Гарсія не повернеться, ми спілкуємося з Сулейманом про бій за титул WBC між Люком Кемпбеллом і Ломаченком.

В цей мід-уік Майкі буде розмовляти з Сулейманом. Якщо він залишиться в легкій вазі і не захоче битися з Ломаченком, тоді, швидше за все, поєдинок буде з Коммі. Так, очевидно, поєдинок з Гарсією солідніше. Якщо ми зробимо бій з Кемпбеллом, ми зробимо його в Англії", - повідомив Арум.

Нагадаємо, 13 квітня в Лос-Анджелесі Ломаченко впевнено захистив свої пояси WBA і WBO в бою Ентоні Кроллою (34-7-3, 13 КО), нокаутувавши суперника в четвертому раунді.

Таким чином, Ломаченко провів обов'язковий захист поясів, після чого заявив про бажання битися з Майкі Гарсією.

Пізніше стало відомо про те, що Ломаченко в бою з Кроллою зламав руку, а відновлення після операції займе близько двох місяців.

Однак на наступний день менеджер українця Егіс Клімас повідомив про те, що Ломаченко не знадобиться операція.

Раніше повідомлялося про те, що наступний бій Ломаченка пройде у вересні.