Нігерієць і бразилець покинули "Дніпро"

13 грудня 17:24

Дніпропетровський клуб попрощався з футболістами, які не зуміли себе зарекомендувати з кращого боку.

 

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко в інтерв'ю "9 каналу" повідомив, що клуб розірвав контракти з 22-річним нігерійським півзахисником Майклом Бабатунде та його колегою по амплуа - 25-річним бразильцем з бельгійським паспортом Данило. Обидва футболісти виступали за команду в першій половині сезону, але не зуміли вразити головного тренера Мирона Маркевича.

Крім того, до відходу з "Дніпра" близький український півзахисник Валерій Федорчук. Контракт 27-річного футболіста, який вважався основним у складі, який в минулому сезоні вийшов у фінал Ліги Європи, закінчується 31-го грудня, а керівництво прийняло рішення його не продовжувати.

Сам Федорчук в інтерв'ю Sport Arena заявив, що продовжує відновлення після травми і готовий залишитися в "Дніпрі", або займеться пошуками іншого колективу:

"Хоча в обговоренні нової угоди були певні незгоди, але категоричного "ні" я не говорив і хотів знайти варіант, який влаштовував би і "Дніпро", і мене. Це футбол, тут бувають різні речі. Подивимося, як далі складеться ситуація. Для мене зараз головне - відновлення. З кожним днем я відчуваю себе краще, два дні тому почав робити пробіжки, слава Богу, все йде добре. Тому я впевнений, що вчасно повернуся на поле, вийду на колишній рівень і буду прогресувати. А команда знайдеться. Якщо не залишуся в "Дніпрі", значить, відразу буду шукати новий клуб".

Читайте також: У "Дніпрі" заперечують проблеми з фінансуванням і не планують робити ставку тільки на молодь

Нагадаємо, що раніше Мирон Маркевич повідомив про плани керівництва почати будівництво нової команди "після закінчення другого кола" чемпіонату України.