Мессі і Неймар не відстають від бомбардирських звершень Роналду

29 вересня 10:59

Лідери "Барселони" демонструють хорошу результативність у чемпіонаті Примери. Притому, що на відміну від "Реала", який теж часто забиває, у свої ворота каталонці не пропускають зовсім.

 

Ліонель Мессі і Неймар з "Барселони" не відстають від бомбардирських звершень нападника "Реала" Кріштіану Роналду.

У матчі 6-го туру чемпіонату Іспанії "блаугранас" розгромили "Гранаду" 6:0: Мессі забив два голи, а Неймар оформив хет-трик. Ще один гол - на рахунку хорвата Івана Ракітіча.

При цьому "Реал" хоч і обіграв "Вільярреал" 2:0 на виїзді, а Кріштіану Роналду знову засмутив суперника і довів кількість забитих м'ячів у чемпіонаті до 10, мадридська команда залишається на 5-му місці в турнірній таблиці першості. "Барселона" ж не тільки лідирує лише з двома втраченими очками, але ще й не пропустила у свої ворота жодного м'яча за 6 поєдинків.

Знову залікові пункти втратила "Валенсія", яка зіграла 1:1 з "Реал Сосьєдадом". Саме тому "Валенсія" відстає від "Барси" на два очки. Стільки ж - 14 балів - в активі мадридського "Атлетико", який йде на третьому місці. Четверта - "Севілья" з 13-ма очками.

Читайте також: "Реал" розгромив "Базель" на старті Ліги Чемпіонів

Зазначимо, що в матчі проти "Гранади" аргентинець Мессі подолав позначку в 400 голів у професійній кар'єрі. Тепер на його рахунку - 401 точний удар. У списку бомбардирів Примери у нинішньому сезоні Мессі поки що третій з 5-ма голами. Перший - Роналду (10), другий - Неймар, який 6 разів засмучував воротарів.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" обіграла 1:0 кіпрський АПОЕЛ в першому турі групового турніру Ліги Чемпіонів. !zn