Матч "Шахтаря" з "Мальме" буде судити румун, а гру "Динамо" з "Челсі" - чех

02 листопада 14:06

Гранди українського футболу отримали арбітрів на матчі Ліги чемпіонів.

 

УЄФА призначив арбітрів на матчі "Динамо" і "Шахтаря", які відбудуться в рамках Ліги чемпіонів цього тижня. "Гірники" 3 листопада будуть приймати "Мальме", а "Динамо" 4 листопада на виїзді зіграє з "Челсі".

Матч "гірників" буде обслуговувати добре знайомий українським уболівальникам румун Овідіу Хацеган. Зовсім недавно він працював на матчі кваліфікації Євро-2016, в якому збірна України грала в гостях з Македонією. Той поєдинок, нагадаємо, завершився перемогою українців з рахунком 2:0.

Нагадаємо також, що в 2013 році 35-річний Хацеган працював на грі Ліги чемпіонів "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" (0:2). Арбітром ФІФА румун є з 2008 року.

Матч "Челсі" - "Динамо" буде обслуговувати чех Павел Краловець, за фахом - інженер. Чеський рефері двічі працював на іграх українських клубів в Лізі чемпіонів. У 2012-му він став свідком виїзної поразки "Динамо" в матчі з "Порту" (2:3), а рік потому зафіксував нічию в матчі "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" (1:1).

Крім того, раніше 38-річний Краловець тричі обслуговував поєдинки за участю збірної України. У всіх трьох матчах наша команда перемагала: проти Румунії (2010, 2:1), Болгарії (2011, 3:0) і Польщі (2013, 3:1).

Читайте також: "Динамо" - "Челсі": кращі фото матчу

Нагадаємо, у своїй групі Ліги чемпіонів "Шахтар" посідає останнє місце, а "Динамо" йде на другій позиції.