Маркевич підтвердив, що не отримав дозволу Коломойського піти у відставку

12 серпня 15:10

Головний тренер "Дніпра" не знає, як клуб буде розвиватися далі.

 

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич підтвердив інформацію про те, що власник клубу Ігор Коломойський не хоче приймати його відставку.

"Хотів би піти, але поки мені не дозволяють. Я не розумію, як далі буде розвиватися клуб, особливо команда. Багато футболістів пішло. У мене є діючий контракт, а дозволу на те, щоб піти, мені поки не дають. У мене там неустойка, тому я попросив, щоб мене відпустили - як кажуть, розійтися по-доброму. Але поки Коломойський не приймає відставку", - сказав Маркевич в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, Маркевич заявив про бажання припинити співпрацю з "Дніпром" на наступний день після поразки від "Динамо" (1:2). Головний тренер дніпропетровського клубу поки не дочекався повноцінного підсилення, а в той же час ряд лідерів хоче покинути команду. Також в клубі існують і інші проблеми.

Неустойка, яку потрібно заплатити Маркевичу при односторонньому розірванні контракту, за неофіційною інформацією, становить один мільйон доларів. Платити ці гроші з власної кишені тренер, судячи з усього, не готовий.

Раніше також з'явилася інформація про те, що тренером "Дніпра" цікавиться один із зарубіжних клубів.