"Маріуполь" поступився "Бордо" в матчі Ліги Європи

09 серпня 22:00

Маріупольський клуб практично втратив шанси на вихід у наступну стадію турніру.

 

Сьогодні, 9 серпня, в Одесі на стадіоні "Чорноморець" відбувся перший матч кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому зіграли український "Маріуполь" і французький "Бордо".

Господарі несподівано для всіх вийшли вперед вже на 7-й хвилині, коли Мішньов здорово приклався до м'яча з лінії карного майданчика. Здавалося, що не так страшний "Бордо", проте французи одразу ж побігли відіграватися, і в кінцівці першого тайму двічі засмутили підопічних Бабича, скориставшись помилками оборони і голкіпера приазовців.

У другому таймі жирондинці лише зміцнили свою перевагу, зробивши рахунок 3:1, а потім спокійно довели справу до перемоги.

"Маріуполь" – "Бордо" – 1:3

Голи: Мішньов, 7 – Лаборд, 33, 37, Тчуамені, 49.

"Маріуполь": Худжамов, Дава (Вакула, 66), Яворський, Биков, Тищенко (Горбунов, 82), Чурко (Борячук, 46), Полегенько, Піхальонок, Мішньов, Демірі, Фомін.

"Бордо": Костіль, Кунде, Пундже, Гайіч (Левчук, 78), Пабло, Санкаре (Вада, 87), Плашіл, Юссуф (Лерагер, 78), Тчуамені, Камано, Лаборд.

Попередження: Чурко, Демірі.

Матч-відповідь відбудеться 16 серпня у Франції, а переможець пари в наступному раунді кваліфікації зустрінеться з найсильнішим у протистоянні польської "Ягеллонії" і бельгійського "Гента".

"Маріуполь" – "Бордо" 1:3: ключові моменти матчу Ліги Європи.