Луїс Адріану побив рекорд Реброва в єврокубках

06 листопада 11:10

Дев'ять м'ячів бразильського форварда, які він забив у нинішньому євросезоні, привели його до нових висот. Крім виклику в збірну Бразилії, він побив кілька рекордів.

 

Нападник "Шахтаря" Луїс Адріану побив бомбардирський рекорд Сергія Реброва в матчах єврокубків.

Після того, як Адріану тричі розписався у воротах білоруського БАТЕ в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів, на його рахунку стало 32 голи за "Шахтар" в єврокубкових баталіях. Бразилець перевершив на один точний удар досягнення гравців українських команд, яке належало динамівцю Сергію Реброву.

При цьому Реброву знадобилося на 10 матчів більше, ніж бразильцеві, щоб домогтися свого показника - 72. Втім, слід зазначити, що Адріану четверту частину своїх єврокубкових голів забив у ворота БАТЕ.

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" отримали довгоочікуваний виклик у збірну Бразилії

Крім того, Адріану став першим футболістам в Лізі Чемпіонів, якому вдалося відзначитися хет-триком у двох матчах з однією командою, повідомляє портал "Динамоманія".

Нагадаємо, два тижні тому Адріану вдалося повторити досягнення Ліонеля Мессі, який, як і бразилець зумів забити п'ять голів в одному матчі Ліги Чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що Ліонель Мессі наздогнав Рауля в списку топ-бомбардирів Ліги Чемпіонів. На рахунку футболістів - по 71 точному удару.