Луческу сподівається виграти в Парижі і не думати про "Мальме"

07 грудня 22:37

Головні тренери "Шахтаря" і ПСЖ поділилися своїми думками про майбутній матч.

 

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти ПСЖ сподівається побачити ту команду, яка в цьому сезоні впевнено грала на виїзді проти "Фенербахче" і "Рапіда".

"Шахтар" має залишатися на тому рівні, на якому його звикли бачити, і бути командою, яка показує гарний футбол. Я хочу, щоб "Шахтар" грав так, як у Стамбулі і у Відні. У деяких матчах, які ми провели у нашій групі, у мене склалося враження, ніби мої футболісти вийшли на поле з думкою, що вони вже програли. Але в останні 15-20 хвилин проти "Реала" перед моїми очима була вже інша команда! Футболісти були набагато більш впевнені в собі. А до цього складалося враження, що команда просто боялася грати в свій футбол і перемагати - і проти "Реала", і проти ПСЖ", - зазначив Луческу.

Румунський фахівець висловив надію, що "Шахтар" зможе виграти в Парижі і не думати про те, як у паралельному матчі "Мальме" грає з "Реалом": "Я хочу, щоб моя команда грала завтра на перемогу для того, щоб заробити очки. І не думала про Мадрид, "Мальме" і так далі".

Головний тренер ПСЖ Лоран Блан підкреслив, що в матчі точно не зіграє Тіаго Сілва. Крім того, під питанням участь у грі ще шести основних футболістів. "Потрібно сконцентруватися на майбутньому матчі з хорошою командою, в якій виступають відмінні футболісти. Суперник грає в атакуючий футбол. У нас схожа філософія. Ми будемо в хорошому стані, адже граємо вдома. Тому повинні домогтися позитивного результату. Може, на поле не вийде повністю основний склад, але нам треба зробити все для того, щоб перемогти", - підкреслив Блан.

Коментуючи той факт, що не всі гравці основи зможуть зіграти проти "Шахтаря", Луческу заявив, що це не має великого значення: "В атаці будуть всі ті ж чотири футболісти: Ді Марія, Лукас, Ібрагімович буде грати, Кавані також. Там нічого не змінюється в нападі. А щодо інших я не хочу говорити. Не залежить від того, хто буде грати. Всі виконавці ПСЖ коштують дуже дорого".

"Шахтарю" в цій зустрічі не зможе допомогти Гладкий, який пропустить приблизно три тижні через проблеми з ребром.

Читайте також: ПСЖ - "Шахтар": букмекери не вірять у "гірників

Нагадаємо, ПСЖ вже точно залишиться в своїй групі на другому місці, тоді як "Шахтарю" потрібно зберегти третю позицію, щоб опинитися в Лізі Європи.