Луческу назвав незаслуженнной перемогу "Динамо" над "Стяуа" в Лізі Європи

16 грудня 21:30

Головний тренер "Шахтаря" примудрився вколоти принципового суперника під час відпустки у себе на батьківщині.

 

Мірча Луческу навіть під час відпустки, яку він проводить у себе на батьківщині в Румунії, знаходить час для своєрідного тиску на головного конкурента в боротьбі за чемпіонство - київське "Динамо".

Місцеві журналісти попросили головного тренера"Шахтаря" прокоментувати недавній матч групового турніру Ліги Європи за участю румунської флагмана "Стяуа" і динамівців, і Луческу був як завжди оригінальний.

"На жаль, "Стяуа" не зміг вийти в плей-офф, хоча все залежало від них: потрібно було тільки обіграти "Динамо". І об'єктивно "Стяуа" грав краще, але колосальний тиск, якого зазнала команда, не дозволило футболістам бути холоднокровними у вирішальних моментах. Для того, щоб було інакше, необхідний відповідний рівень національного чемпіонату. Без цього складно за щось боротися в Європі", - сказав Луческу.

Нагадаємо, що динамівці здолали румунську команду з рахунком 2:0 і фінішували на першому місці в групі J, вийшовши у плей-офф Ліги Європи. Обидва голи підопічні Сергія Реброва забили у другому таймі, коли сили суперника перебували на кінець. Додамо, що для "Стяуа" матч з "Динамо" став останнім в історії з чинним назвою - міністерство оборони Румунії відсудили у клубу право на використання торгової марки.

Читайте також: Воротар "Стяуа" припустив, що його партнери недооцінили "Динамо"

Напередодні зустрічі "Динамо" з румунською командою лідер киян Андрій Ярмоленко порівняв Стяуа з Шахтарем, відзначивши великий атакуючий потенціал суперника. Втім динамівці надійно зіграли в обороні, а також відмінний поєдинок видав Олександр Шовковський.