Ломаченко має намір стати абсолютним чемпіоном світу

09 лютого 15:00

При цьому український боксер зізнався, що знайти гідного суперника дуже складно.

 

Український чемпіон світу за версією WBO Василь Ломаченко заявив, що має намір виграти всі пояси дивізіону, що є підсумковою метою:

"Я б хотів боксувати за пояс, наприклад, з Расселом, який теж прагне бою, сподіваючись на реванш. Але це все поки що далі розмов не йде. Вони всі мастаки кричати, а коли доходить справа до підписання паперів, різко знаходять причини, щоб не виходити на ринг. Якщо в наступному бою суперником буде Градович, я теж за. З ними я хотів би побитися. Мета - стати абсолютним чемпіоном світу. Ось це, напевно, те, чого б мені дуже хотілося... Але тут все не так вирішується. Професійний бокс - це, крім спорту, ще і бізнес".

Крім того, українець пояснив, чому залишився жити в Білгород-Дністровському, а не переевез родину в США, де проводить свої бої:

"Я не буду голосно кричати, що це патріотизм... Але, знаєте, це моя батьківщина, тут моє коріння, тут мої друзі, родичі, велика частина мене знаходиться тут. Мені все тут звично, конформно - я як риба у воді. Виїжджаючи в іншу країну, дивишся, так, все красиво, більше можливостей для життя, навчання, але людина, маючи достаток і відкриті двері, вже задумається про те, чи треба йому це - життя за кордоном".

Читайте також: Ломаченко може зустрітися з японським чемпіоном

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся 7-го листопада минулого року в США, 27-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча. Усього в активі українця п'ять перемог при одній поразці.