Лідер "Динамо" Циганков увійшов у список найкращих молодих гравців Ліги Європи

18 травня 13:30

Українця поставили в один ряд з Джанлуїджі Доннаруммою, Патріком Кутроне та іншими.

 

УЄФА назвав найкращих молодих гравців Ліги Європи за підсумками сезону 2017/18, який завершився перемогою "Атлетіко". У список увійшов 20-річний півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков, а також 11 футболістів, які, на думку експертів офіційного сайту УЄФА, краще інших молодих гравців виступили в турнірі.

"Колишній тренер команди Сергій Ребров називав його майбутнім "Динамо". Вінгера, який народився в Ізраїлі, порівнюють з Гаретом Бейлом. На його рахунку 3 голи і 3 гольові передачі в турнірі", - написано на сайті УЄФА.

Крім українця у список увійшли Джанлуїджі Доннарумма і Патрік Кутроне (обидва – "Мілан"), Адемола Лукман ("Евертон"), Уссем Ауар і Тангі Ндомбеле (обидва - "Ліон"), Ейнслі Мейтланд-Найлз ("Арсенал"), Дайот Упамекано (РБ "Лейпциг"), Амаду Айдару ("Зальцбург"), Мікель Оярсабаль ("Реал Сосьєдад"), Олександр Головін (ЦСКА), Родрі Ернандес ("Вільярреал").

Нагадаємо, кияни вилетіли на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи, де не зуміли пройти італійський "Лаціо" (2:2, 0:2).

Віктор Циганков виступає за "Динамо" до літа 2016 року. На його рахунку 68 матчів і 22 за клуб у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Динамо" Мораєс увійшов до трійки найкращих бомбардирів Ліги Європи цього сезону.