Лень і Боломбой більше не будуть викликані в збірну України з баскетболу

27 червня 15:33

Наставнику збірної України набридло чекати гравців з Америки.

 

Головний тренер збірної України з баскетболу Євген Мурзін розкритикував Олексія Леня і Джоела Боломбоя, які в черговий раз проігнорували виклик в команду. Мурзін повідомив про те, що після численних відмов гравців приїжджати в збірну він на них більше не розраховує. На клубному рівні Боломбой зараз грає за "Вісконсін Херд" в Лізі розвитку, а Лінь є гравцем "Фінікса" в НБА.

"Знаєте, я вчора дивився гру Латвії проти Росії. Мене вразило багато речей. В першу чергу, присутність Порзінгіса. Він зірка НБА, він травмований, але в теж час приїхав в розташування команди, щоб підтримати партнерів по збірній морально. А хто у нас приїхав з-за океану? Читаєш пресу – у нас чотири людини на драфті, два гравця НБА. Нехай би приїхали, підтримали хлопців. Але де вони? Бертанс – гравець НБА, приїхав. Мозгов – теж грав за Росію. А де наші?"

"Мені, чесно кажучи, ця ситуація з Ленем і Боломбоєм набридла. Ми постійно говоримо, що чекаємо їх. Але я більше їх не чекаю – у мене є гравці, які будуть битися і "вмирати" на паркеті. І я на них розраховую", - цитує Мурзіна Telegraf.com.ua.

Зазначимо, що 24-річний Боломбой і 25-річний Лень досі не грали в офіційних матчах за Україну, хоча регулярно отримують виклики і публічно не відмовлялися від міжнародної кар'єри.

Раніше повідомлялося про те, що "Фінікс" прийняв рішення розлучитися з українцем Ленем.