Легіонер "Динамо" Гонсалес покине клуб влітку

18 травня 11:06

Парагвайський футболіст готовий змінити клубну прописку.

 

Парагвайський вінгер київського "Динамо" Дерліс Гонсалес в інтерв'ю виданню ABC Color заявив про те, що хоче незабаром покине команду Хацкевича. За словами Гонсалеса, у нього є пропозиція від неназваного клубу з Мексики, готового зробити повноцінну угоду з "Динамо". Інтерес до парагвайця проявляє і "Бенфіка", проте португальський гранд зацікавлений тільки в оренду.

"У мене була розмова зі спортивним директором "Динамо". Я сказав йому, що мені тут не комфортно, і я хочу змінити обстановку. Ми будемо розглядати варіанти.

Клуб з Мексики хоче оформити повноцінний трансфер, а це на користь "Динамо". Вони хочуть мене продати, а не віддати в оренду. З "Бенфікою" буде складніше, адже вони хочуть мене взяти в оренду.

В минуле трансферне вікно до мене виявляв інтерес аргентинський "Рівер Плейт", але я вже не розглядаю цей варіант. Також була розмова з клубом з МЛС, але вони так і не визначилися з трансфером", - заявив Гонсалес.

Нагадаємо, діючий контракт Гонсалеса з "Динамо" розрахований до червня 2020 року. За 24-річного півзахисника киян влітку 2015 року заплатили "Базелю" 9,4 мільйонів євро. У всіх турнірах парагваєць відіграв 85 матчів і забив 12 м'ячів.

Раніше повідомлялося про те, що Футболіст "Динамо" Мораєс увійшов до трійки найкращих бомбардирів Ліги Європи цього сезону.