Легенда боксу Хопкінс дав прогноз на бій Ломаченко – Рігондо

06 листопада 14:05

Екс-чемпіон світу впевнений у перемозі українця.

 

Колишній чемпіон світу в двох дивізіонах Бернард Хопкінс поділився своєю думкою про поєдинок між українцем Василем Ломаченком (9-1, 7 КО) і кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО).

"Ломаченко переможе нокаутом і зробить це в пізніх раундах. Думаю, що на нас чекає складний бій, обидва бійця вміють оборонятися і швидко рухатися, їх стилі близькі. Але я віддаю перевагу Ломаченку - він зуміє домогтися результату, так як краще йде в атаку. Рігондо не вдається викидати велику кількість ударів, так і Василь не дозволить йому це зробити", - повідомив Хопкінс.

Нагадаємо, що бій Ломаченко – Рігондо відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку у другій напівлегкій ваговій категорії.

Гільєрмо Рігондо - третій небитий суперник у послужному списку Василя Ломаченка. У червні 2014 року дворазовий олімпійський чемпіон рішенням суддів зупинив Гері Рассела-молодшого і вперше став чемпіоном світу, а в листопаді минулого року уродженець Білгород-Дністровського декласував зоряного ямайця Ніколаса Уолтерса.

Свій останній бій Ломаченко провів 6 серпня в Лос-Анджелесі на арені "Microsoft Theater", де переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3, 21 КО).

Раніше Василь Ломаченко провів спаринг з призером Олімпійських ігор.