Легенда боксу Холіфілд підтвердив свою участь у київському конгресі WBC

27 липня 18:00

Американець прибуде до столиці України.

 

Легендарний американський боксер Евандер Холіфілд підтвердив свою участь у 56-му конгресі Всесвітньої боксерської ради, який з 30 вересня по 5 жовтня пройде в Києві. Про це повідомляється на офіційній сторінці WBC в Instagram.

Зазначимо, що конгрес WBC вперше в історії пройде в Києві. До столиці прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу. Серед них будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, рефері, а також спортивні менеджери і функціонери.

Евандер Холіфілд завершив боксерську кар'єру в 2011 році. На професійному рингу він здобув 44 перемоги (29 - нокаутом) в 57 боях.

Раніше свою участь у київському конгресі WBC підтвердив ще один легендарний боксер Леннокс Льюїс. А також потенційний суперник Олександра Усика британець Тоні Беллью, мексиканець Хуліо Сезар Чавес, екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі американець Ріддік Боу.

На конгресі боксери та їхні представники будуть домовлятися про майбутні поєдинки. Крім того, на даних зборах чемпіонам часто призначають обов'язкових претендентів.

Нагадаємо, що WBC два роки тому присвоїв Віталію Кличку титул "вічного чемпіона". Раніше чемпіоном світу за версією WBC також був українець Віктор Постол. В даний час цим титулом у першій важкій вазі володіє Олександр Усик.

Раніше повідомлялося про те, що в рамках конгресу WBC може відбутися виставковий бій між Віталієм Кличком і Леноксом Льюїсом.