Колишній футболіст "Динамо" зупинив "Баварію" у матчі Бундесліги

23 березня 11:15

"Баварія" зазнала другої поразки в сезоні. Благо, що головний конкурент "Вольфсбург" у своєму матчі теж не домігся кращого результату.

 

Мюнхенська "Баварія" у матчі 26-го туру чемпіонату Бундесліги зазнала другої поразки в нинішньому сезоні, поступившись на домашньому стадіоні "Боруссії" з Менхенгладбаха 0:2.

Перемогу гладбахцям приніс колишній атакуючий півзахисник київського "Динамо" бразилець Раффаель. Екс-динамівець, який залишив Київ за Олега Блохіна, двічі опинявся на ударній позиції під час контратак своєї команди.

Ця перемога дозволила гостям набрати 47 очок і повернутися на третє місце в турнірній таблиці. Лідируюча "Баварія" маємо у своєму активі 64 бали і випереджає "Вольфсбург" на 10 очок - завдяки тому, що "вовки" зіграли внічию 1:1 з "Майнцом".

Бундесліга

26-й тур

"Баварія" - "Боруссія" М - 0:2 (0:1)

Голи: Раффаеле, 30 (0:1). Раффаель, 77 (0:2).

"Баварія" (Мюнхен): Нойер, Рафінья, Бадштубер, Боатенг, Алаба, Роббен (Мюллер, 24), Хабі Алонсо (Роді, 61), Швайнштайгер, Гетце (Лам, 70), Бернат, Левандовський.

"Боруссія" (Менхенгладбах): Зоммер, Янчке, Штранцль, Альваро Домінгес, Вендт, Херрманн (Нордтвейт, 89), Крамер, Джака, Джонсон, Хан (Крузе, 72), Раффаель (Азар, 81).

Попередження: Янчке, 22. Хан, 51.

Суддя: Майєр.

22 березня. Мюнхен. Стадіон "Альянц-Арена".

Нагадаємо, що Раффаель став футболістом "Динамо" влітку 2012 року, коли киянами керував Юрій Сьомін. Однак незабаром бразилець не зумів закріпитися в складі при Олега Блохіна, і відправився в оренду в "Шальке". А потім і зовсім повернувся в "Боруссію".

Читайте також: Авторитетний український тренер назвав причини невдач Блохіна

20 березня стало відомо, що у 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Баварія", яка на попередньому етапі плей-офф прибрала з дорогі "Шахтар" (0:0 і 7:0), зустрінеться з "Порту". Примітно, що португальці двічі зіграли внічию з донеччанами на стадії групового турніру.