"Хімік" вийшов у наступний етап Кубка Європи ФІБА

26 листопада 09:53

Южненський клуб достроково завоював путівку до наступного раунду баскетбольного турніру.

 

"Хімік" виграв п'ятий матч поспіль у своїй групі Єврокубка ФІБА і забезпечив собі перше місце в квартеті за тур до фінішу групового етапу. У п'ятому турі "Хімік" на домашньому майданчику обіграв литовський "Ювентус".

Южненці виграли першу половину, однак на початку третьої чверті гості надійно зіграли в обороні і зуміли вирватися вперед на 9 очок. Але чотири триочкових від "Хіміка" дозволили українському клубу дістати суперника, а в четвертій чверті завдяки в першу чергу щільній грі в захисті довести поєдинок до перемоги.

"Хімік" - "Ювентус" - 80:72 (22:18, 19:20, 20:20, 19:14)

"Хімік": Фрезьер (26), Шоу (12), Конєв (10), Антіпов (9), Рябчук (8), Петров (4 + 5 передач), Попов (4 + 5 передач), Бєліков (3), Сідоров (2), Мальчевський (2).

Вже відомі два суперника "Хіміка" з трьох, з якими южненцам доведеться зіткнутися на наступному етапі. Це данський "Баккен Берс" і бельгійський "Монс". Четвертим учасником групи Т стане одна з чотирьох кращих команд, які посіли в своїх групах треті місця.

У заключному турі "Хімік" 2 грудня вдома зіграє з естонським "Тарту", але цей поєдинок буде вже формальністю. Обидві команди забезпечили собі вихід у наступний етап.

Читайте також: "Хімік" виграв черговий матч у Кубку Європи ФІБА

Нагадаємо, раніше "Хімік" зазнав першу за півтора року поразку в чемпіонаті України, поступившись "Динамо".