Хіддінк дав згоду очолити "Челсі" - ЗМІ

17 грудня 20:37

Нідерландський фахівець може тренувати лондонців до кінця сезону.

 

Новим головним тренером "Челсі" стане авторитетний нідерландський тренер Гус Хіддінк, повідомляє The Sun. Він може очолити команду тимчасово (до кінця нинішнього сезону) і в статусі "виконуючого обов'язки", а вже по закінченні сезону стати повноцінним головним тренером при відповідних результати.

Повідомляється, що керівництво "Челсі" вже погодило з Хіддінком деталі співпраці, і той дав принципову згоду, але взяв кілька днів на остаточну відповідь.

Зазначимо, що 69-річний Хіддінк вже очолював "Челсі" в 2009 році і теж в якості виконуючого обов'язки. Тренер прийняв команду по ходу сезону 2008-2009, вивів її в півфінал Ліги чемпіонів і виграв Кубок Англії. Останнім місцем роботи Хіддінка була збірна Нідерландів.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня, у відставку був відправлений Жозе Моуріньо. Керівництво клубу не влаштували результати команди в англійській Прем'єр-лізі - 15 очок у 16 матчах і 16-е місце.

Також кандидатами на пост тренера "Челсі" є Пеп Гвардіола, Брендан Роджерс, Карло Анчелотті, Марчелло Ліппі та Хуанде Рамос, який теж може очолити команду до кінця сезону.