Хацкевич і Фонсека прокоментували нічию в матчі "Динамо" і "Шахтаря"

25 квiтня 10:17

Команди голів не забивали.

 

Наставники донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" прокоментували нічийний результат матчу "Динамо" – "Шахтар" (0:0).

Олександр Хацкевич визнав, що суддя помилявся в обидві сторони:

"У першому таймі від нас не було агресії, були скутими. Результат тиснув. Повільно переходили з оборони в атаку, "Шахтар" перекривав зони. У другому таймі зіграли активніше, Цитаішвилі добре увійшов у гру, але проблема з нападниками все ще існує. Складно грати півроку без форварда.

Може, в кінці матчу потрібно було влаштувати навалу, випустити вперед захисника. Ми думали про це. Але "Шахтар" почав збивати темп, футболісти валялися на полі. Суддя помилявся в обидві сторони, але своїми рішеннями, які приймав, він збивав темп... У нас футбол і так не швидкий, а в Європі – в два рази вище. Підтримка була хорошою, гра була теж непоганию. Але є проблема в атаці. Вичавлюємо те, що можемо", - повідомив Хацкевич.

А ось Паулу Фонсека очікував від "Динамо" більшого в атаці:

"Була дуже тактична гра, де практично не було гольових моментів. До останньої хвилини. Команди грали безпечно в обороні і без ризику в атаці. Правда в тому, що ми контролювали м'яч, але не створили цікавих момент біля воріт "Динамо". Як і у наших. Я очікував, що "Динамо" буде більше ризикувати, враховуючи важливість матчу для них. Але грали безпечно. В обороні до гравців прискіпатися не до чого.

Якщо б ви запитали мене до пенальті, заслужений результат – нічия, то я б сказав, що так. Зараз же ми засмучені. Ми продовжуємо лідирувати. Це важливий крок для нас, хоча все ще далеко до фінальної перемоги", - повідомив Фонсека.

Нагадаємо, в матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" була зафіксована безгольова ничьья.

Таким чином, відрив у турнірній таблиці "Шахтаря" від "Динамо" становить все ті ж сім очок.

"Динамо" – "Шахтар" 0:0: огляд матчу.