Гвоздик орієнтовно проведе захист титулу в серпні-вересні проти Брауна

17 квiтня 10:15

Українець повернеться на ринг через кілька місяців.

 

Чемпіон світу WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-0, 14 КО) розповів про дату свого наступного бою, а також назвав суперника.

Найбільш ймовірно, що наступним суперником українця буде 28-річний американець Маркус Браун - тимчасовий чемпіон світу WBA і чемпіон WBC Silver, а бій орієнтовно відбудеться в серпні-вересні, повідомив Гвоздик на зустрічі з журналістами в Харкові.

Нагадаємо, 31 березня, чемпіон світу за версією WBC Олександр Гвоздик успішно провів дебютний захист титулу в поєдинку проти французького претендента Дуду Нгумбу (38-9, 14 КО).

Під час п'ятої трихвилинки Нгумбу отримав травму п'яти ноги, після чого рефері вирішив зупинити поєдинок. Таким чином, Гвоздик здобув дострокову перемогу в своєму дебютному захисті пояса.

Зазначимо, що нещодавно американець Маркус Браун одноголосним рішенням суддів переміг шведа Баду Джека (23-0, 16 КО) і завоював вакантний титул тимчасового чемпіона WBA та срібного чемпіона WBC в напівважкій вазі, ставши обов'язковим претендентом на бій із Гвоздиком.

Раніше повідомлялося про те, що WBC проводить опитування про наступного суперника Гвоздика.