Футбольний матч Україна - США перенесено з Харкова на Кіпр

25 лютого 16:19

Як і протистояння Ліги Європи між "Динамо" і "Валенсією", перший в 2014 році матч української збірної відбудеться на острові Кіпр.

 

У Федерації футболу України прийняли рішення про перенесення товариського матчу між збірними України та США з Харкова на Кіпр.

Нагадаємо, матч заплановано на 5 березня. Повідомляється, що поки не визначено, на якому саме стадіоні буде проведена гра, а також в який час футболісти вийдуть на футбольне поле.

В повідомленні на офіційному сайті ФФУ причиною рішення називають прохання американської сторони про перенесення поєдинку в інше місце з міркувань безпеки.

Нагадаємо, що 19 лютого, у розпал вуличних політичних протистоянь у столиці, УЄФА перенесла матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" та іспанською "Валенсією" з Києва на Кіпр. Кияни зазнали поразки 0:2 на нейтральному полі.

Примітно, що перший поєдинок збірної у 2013 році також було проведено на нейтральному полі - тоді в Іспанії українці перемогли Норвегію 2:0.

У Федерації футболу України повідомили, що найближчим часом вирішиться, яким чином буде відбуватися повернення грошей за придбані уболівальниками квитки на матч у Харкові. !zn

Читайте також:

Фоменко вперше викликав у збірну представника чемпіонату Ізраїлю

Фоменко не бачить проблеми в тому, що збірна зіграє у Харкові замість Львова

Маркевич подав у відставку: "Металіст" - на межі розвалу

В "Шахтарі" не бояться їхати в Київ на зустріч з "Динамо"