Фонсека залишиться в "Шахтарі" на наступний сезон

23 травня 13:27

Наставник не збирається залишати донецький клуб.

 

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека повідомив про те, що все вказує на те, що він залишиться в донецькому клубі і в наступному сезоні.

"Все вказує на те, що я залишуся в "Шахтарі". У мене ще рік контракту. Я сподіваюся завжди бачити вболівальників, які були на цьому матчі. Дійсно шкода, що на стадіонах в Україні не завжди панує така атмосфера. Шкода, що вони не заповнюються такою кількістю людей, якою повинні заповнюватися.

Гадаю, наші трофеї доводять, що ми завжди дуже мотивовані і маємо амбіції. Я у футболі, тому що обожнюю свою професію. Неважливо, тут, в Португалії чи іншій країні, але я знаю, що ніколи не втрачу цю любов. І коли ми справді щиро любимо, що робимо, – ми боремося і працюємо заради цього. Я шалено люблю те, чим займаюся", - наводить слова Фонсеки прес-служба "гірників".

Нагадаємо, Паулу Фонсека очолив донецький "Шахтар" 31 травня 2016 року, підписавши контракт на два роки, який минулого літа був продовжений ще на два роки.

Під керівництвом португальського наставника донеччани виграли три чемпіонати України, три Кубка України, а також завоювали один Суперкубок країни.

У минулому сезоні "Шахтар" зумів пробитися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де за сумою двох матчів поступився італійській "Ромі".

Раніше повідомлялося про те, що наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека може очолити "Рому".