ФФУ може зняти очки з "Волині"

24 грудня 12:25

Луцький клуб може опуститися в турнірній таблиці чемпіонату України за підсумками першої половини сезону.

 

За даними Sport Arena, команда Віталія Кварцяного може позбутися шести або дев'яти очок у Прем'єр-лізі за рішенням Федерації футболу України за невиконання фінансових зобов'язань перед футболістами, які раніше виступали за клуб.

"Невиконані фінансові зобов'язання - це борги перед Ндоє, Пилипчуком, Старцевим і ще декількома футболістами. "Волинь" знає про ситуацію з боргами і робила спроби домовитися з гравцями, але питання суттєво не вирішено. Адже клуб програв судові позови в цих справах, а рішення міжнародних інстанцій не допускають компромісів", - сказало джерело у ФФУ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вже постановив покарати "Волинь", але дав час і останню можливість вплинути на ситуацію, так як за клубом немає серйозних заборгованостей в поточному сезоні. Мова йде про борги перед гравцями, які виступали за команду в сезоні 2012/13.

Нагадаємо, що "Волинь" завершила першу половину сезону на п'ятому місці, маючи в своєму активі 27 очок. У разі штрафу команда Кварцяного може опуститися на 8-е або 9-е місце.