Фернандіньо вважає, що "Ман Сіті" потрібно бути обережніше в матчах проти "Динамо"

17 грудня 12:02

Екс-півзахисник "Шахтаря" у складі "Динамо" виділив Ярмоленка і заявив, що у "Сіті" є хороші шанси пройти далі.

 

Бразильський півзахисник "Манчестер Сіті" Фернандіньо, який протягом тривалого часу виступав за "Шахтар", поділився своєю думкою про майбутні матчи проти "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Цікаво, що за кілька днів до жеребкування я сказав одноклубнику Фернандо, що нам випаде саме "Динамо". В Україні я провів сім років і багато разів грав з "Динамо". Я навіть встиг пограти проти нинішнього тренера киян Сергія Реброва, який виконав чудову роботу на чолі киян.

У минулому сезоні він привів команду до чемпіонства, а зараз "Динамо" добре виступило на груповому етапі Ліги чемпіонів. У їх складі є класні гравці, але особливо виділяється їх правий вінгер Ярмоленко", - сказав Фернандіньо в інтерв'ю офіційному сайту "Манчестер Сіті".

Бразилець пошкодував, що гра в Києві пройде при порожніх трибунах: "У Києві буде холодно під час нашого матчу, приблизно до мінус 5 градусів. Шкода, що доведеться грати при порожніх трибунах. Я кілька разів грав на стадіонах без уболівальників і можу сказати, що відчуття зовсім не такі. Але ми все одно повинні домогтися позитивного результату перед повторним протистоянням".

Фернандіньо вважає, що його команді не можна недооцінювати суперника: "Нам потрібно бути вкрай обережними, але я думаю, що у нас є хороші шанси на прохід в чвертьфінал ЛЧ".

Нагадаємо, перший поєдинок проти "Сіті" відбудеться в Києві 24 лютого, а матч-відповідь пройде в Манчестері 15 березня.