Екс-гравець "Динамо" готовий покинути бельгійський клуб заради Євро-2020 зі збірною України

28 грудня 10:51

Євген Макаренко не має ігрової практики.

 

Півзахисник "Андерлехта" Євген Макаренко розповів про бажання покинути бельгійський клую заради участі на Євро-2020 зі збірною України.

"Чи є шанс з новим тренером? Я розмовляв з ним, але відповідь так і не почув. Запитав: "Коуч, є шанси доводити зараз, боротися за місце в основі, щоб бути в обоймі?" Він так і не відповів. Кажу: "Якщо ви на мене не розраховуєте, щоб я знав". Він каже: "Скажу тобі трохи пізніше". Це для мене толком не відповідь.

Звичайно Євро-2020 для мене це зараз завдання №1. Найцікавіше, що зараз відчуваю себе по здоров'ю чудово. Спокійно можу зараз грати в цій команді. Знаю, що на моїй позиції грає футболіст на голову вищий за мене, зрозуміло, що ти будеш щось там думати, працювати або шукати щось. А коли, по-перше, результати не дуже, по-друге, команда грала не дуже, і при цьому ти не граєш – ось це найприкріше. Якщо нічого не зміниться, буду намагатися піти, щоб пограти до Євро-2020 максимальну кількість матчів. Це завдання на 2020 рік", – сказав Макаренко в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

Нагадаємо, Макаренко став гравцем "Анлерлехта" в квітні минулого року, перейшовши з "Кортрейка". У цьому сезоні екс-гравець "Динамо" лише двічі потрапляв у заявку на матч, але на поле не виходив.

Раніше повідомлялося про те, що бельгійський футбольний клуб оголосив про відставку тренера прямо під час матчу.