Джошуа має намір першочергово перемогти Усика

19 грудня 17:48

Американець прокоментував свого можливого майбутнього суперника.

 

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO в надважкій вазі Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) розповів чому він хоче бачити саме Олександра Усика (17-0, 13 КО) своїм майбутнім суперником.

"Усик – це сильний важковаговик. Він був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, тому вирішив стати важковаговиком, щоб битися з великими хлопцями. Він ще вивчає цю категорію, але хоче шматок великого пирога, який він з радістю вирве з моїх рук. Хочу, щоб такі суперники, як Усик, були в моєму послужному списку. Тоді я зможу сказати, що перемагав таких хлопців. Я поважаю Пулєва, але зараз Усик є сильнішим, принаймні на папері", - передає слова американця Mirror.

"Я вже знаю як буду готуватися до бою з Усиком. Я зустрінуся з його минулими суперниками і запитаю в них як перемагати його. Також я вже почав вивчати рухи Усика на рингу. Знаю, що Олександр використовує ноги та чудово працює руками", - сказав Джошуа.

Американець повідомив, що весною почнуться перемови щодо проведення поєдинку між боксерами. Він прагне виграшу над Усиком задля підтвердження цінності його поясам, відібраним у Енді Руїса.

Нагадаємо, що нещодавно Джошуа взяв реванш у Руїса-молодшого і переміг його за рішенням суддів, повернувши всі свої чемпіонські пояси.