"Дніпро" залишиться без єврокубків, якщо не погасить заборгованість до кінця січня

30 сiчня 11:14

Дніпропетровський клуб заборгував 1 мільйон 700 тисяч євро.

 

Дніпропетровський "Дніпро" ризикує залишитися без єврокубків. Клубу необхідно погасити заборгованість по зарплатах перед колишніми співробітниками клубу. Загальна сума боргу складає більше 1 мільйона 700 тисяч євро.

"31 січня - крайній термін виплати строкового боргу. Сума трохи більше 1 млн 700 тисяч євро, це відгомони розборок з Хуанде Рамосом, його помічниками та ще певними персонажами. Загальна сума боргів набагато більше, але зараз мова йде про терміновий платіж - якщо він не буде проведений, і доведений документально, "Дніпро" втратить місце в єврокубках на наступний сезон і стане відчувати чималі проблеми з мотивацією - на додачу до інших проблем.

Це не чутки і не порожні погрози, ця справа вже пройшла різні палати з вирішення спорів аж ніяк не українського масштабу, так що залишається сподіватися: у "Дніпрі" є і пам'ять про це, і гроші на це", - зазначив член Виконкому ФФУ та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

Читайте також: "Дніпру" загрожує виключення з єврокубків через асистентів Рамоса

Нагадаємо, Арбітражна палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів ухвалила рішення виключити "Дніпро" з наступного турніру УЄФА в який він пробився б за результатами на внутрішній арені протягом трьох наступних сезонів (тобто 2016/17, 2017/18 і 2018/19), якщо до 31 січня 2016 року дніпропетровці не зможуть довести, що погасили всі прострочені платежі, виявлені до 30 вересня 2015 року.