"Дніпро" - "Лаціо": анонс, де дивитися матч 17 вересня

17 вересня 13:31

Дніпропетровський клуб без підтримки трибун стартує в груповому етапі Ліги Європи.

 

17 вересня "Дніпро" проведе перший матч групового етапу Ліги Європи. На "Дніпро-Арені" єдиний український клуб, який зіграє в цьому сезоні ЛЕ, буде приймати "Лаціо" - бронзового призера попереднього чемпіонату Італії.

"Дніпро", нагадаємо, автоматично потрапив в груповий етап Ліги Європи, минувши необхідність грати у відборі, а "Лаціо" опинився там після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів. Італійці не змогли пройти німецький "Байєр".

У новому розіграші Ліги Європи "Дніпро" стартує в статус фіналіста попереднього турніру. І навіть незважаючи на те, що команду залишив ряд лідерів, ставлення до "Дніпра" тепер буде відповідним. Про що вже неодноразово заявляв головний тренер команди Мирон Маркевич. Нагадав про це перед грою і наставник "Лаціо" Стефано Піолі, зазначивши, проте, що його команда буде налаштовуватися на позитивний результат.

На відміну від дніпропетровців, "Лаціо" не тільки не втратив у міжсезоння лідерів, але і трохи зміцнив склад. Правда, команду переслідують травми. Так, проти "Дніпра" не зможуть зіграти Лукас Білья, Мирослав Клозе, Стефан де Врей і Філліп Джорджевич. У дніпропетровців травмовані Зозуля, Шахов та Мандзюк. Але для Маркевича більшою проблемою є те, що новачки команди ще толком не встигли влитися в колектив.

"Лаціо" не надто вдало стартував у нинішньому сезоні. Римляни вилетіли з ЛЧ, програли "Ювентусу" в матчі за Суперкубок Італії, а в чемпіонаті Італії йдуть тільки на дев'ятому місці, набравши 6 очок в трьох турах. "Дніпро", нагадаємо, після не дуже вдалого старту чемпіонату набрав 9 очок у трьох матчах і піднявся на третє місце.

Дніпропетровці не дуже добре грають проти італійських команд: дві перемоги, дві нічиї і шість поразок. Правда, як тут не згадати, що остання зустріч з італійцями завершилася для "Дніпра" дуже вдало - виходом до фіналу ЛЄ. До речі, в Лізі Європи "Дніпро" виграв у п'яти останніх домашніх матчах і при цьому не пропускав голів.

Що стосується "Лаціо", то статистика римлян проти українських клубів виглядає наступним чином: сім перемог і одна поразка, яка сталася ще в 1975 році. Обіграти "Лаціо" тоді вдалося "Чорноморцю".

Нагадаємо, що цей матч пройде без глядачів. "Дніпро" відбуває двоматчеву дискваліфікацію за поведінку вболівальників на НСК "Олімпійський" після гри проти "Наполі".

"Дніпро" - "Лаціо"

Четвер, 17 вересня, Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена", 22:05

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Дніпро": Бойко, Федецький, Гуйє, Дуглас, Піко, Федорчук, Ротань, Едмар, Руїс, Матеус, Селезньов.

"Лаціо": Беріша, Баста, Джентиллетті, Худт, Раду, Оназі, Пароло, Кандрева, Кейта, Маурі, Матрі.

Арбітр - Арнольд Хантер (Північна Ірландія)

Букмекери перед цією грою віддають невелику перевагу господарям поля. Котирування на гру виглядають наступним чином: коефіцієнт 2,75 - на перемогу "Лаціо", 3,15 - на нічийний результат і 2,70 - на те, що три очки у домашньому поєдинку візьме "Дніпро".