"Динамо" необхідно підсилення у кожну лінію - Хацкевич

13 листопада 10:50

Головний тренер киян розповів про кадрову ситуацію у клубі.

 

Наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич в інтерв'ю Sport Arena розповів, що клуб продовжує пошуки підсилення складу, але ціни на трансферному ринку занадто великі.

"Вільних агентів клуб свого часу вже напідписував. Звичайно, ми ведемо свою трансферну політику, селекційний відділ їздить і дивиться. Практично в кожну лінію нам потрібні футболісти. Правда, ціни на них дуже зросли. Ті футболісти, які раніше коштували два-три мільйони, зараз стоять п'ять-сім, хоча вони не стали краще грати".

"Нам не вистачає конкурентоспроможних гравців. У нас великий віковий перепад, а хлопців у віці 24-25 років лише кілька. Ми не тільки можемо один матч зіграти добре, а другий - погано, але й один тайм провести добре, а вже другий - погано".

"Ми розуміли, що Шепелєва та Циганкова буде штормити. Дві-три гри вони можуть зіграти на одному рівні, а потім буде спад. Зараз багато шансів надаємо молодим хлопцям, але стабільності ми від них ще будемо довго чекати. Я бачу їх щодня. Ми дуже часто змінюємо поєднання і коли буде конкуренція, тоді буде простіше тренеру".

В даний момент "Динамо" займає друге місце в Прем'єр-лізі, відстаючи від "Шахтаря" на 7 очок.

Нагадаємо, раніше "Маріуполь" офіційно відмовив "Динамо" в переграванні матчу.